Але мало хто замислюється про те, що виробництво кухонних ножів набагато ширше і різноманітніше. Сьогодні такі столові прилади можуть впоратися з будь-яким з існуючих видів продуктів.
Нижче ми з вами розглянемо, для чого потрібний ніж з зубчиками, якою має бути довжина леза кухонного ножа для оброблення риби, м'яса або нарізки овочів, а також розглянемо класифікацію за призначенням, щоб ви могли правильно вибирати і використовувати їх.
Найпопулярніші і часто зустрічаються види ножів
Однією з показових характеристик даної продукції виступає гарантія якості, а забезпечити це можуть тільки надійні виробники, які представлені в каталозі компанії Люмінарк. Вона виробляє не тільки високоякісний посуд, але і готова запропонувати великий асортимент ножів. Перевірений бренд - один з головних критеріїв того, як вибирати ножі. Другий критерій - знайомство з видами кухонних ножів і їх назвами:
Заміна одного виду іншим
Насправді, широкий вибір моделей іноді має настільки незначні відмінності, що два ножа можуть повністю замінювати один одного. Відмінності між видами кухонних ножів і їх назвами зможе визначити хіба що справжній професіонал.
Тому рекомендуємо придбати наведені вище базові види ножів - їх цілком вистачить, щоб допомогти вам у реалізації навіть найоригінальніших ідей.